Dermaroller vaihto

Dermaroller skinroller vaihto
Nyt, puolentoista vuoden käytön jälkeen, vaihdoin skinrollerini uuteen. Kieltämättä tunnen rullatessa eron, vaikka en ole huomannut että tulokset olisivat olleet viime aikoina huonompia. 

Näkyy kuitenkin selvästi vanhassa rollerissa, että neulat ovat kuluneet. Siispä kannattaa vaihtaa vähintään kerran vuodessa.


Swiss Clinic mikroneulaus kotona seerumi
Ihon kiinteytys ja
"glow" mikroneulauksella
Käytän todella hyvänlaatuista dermarolleria, jonka neulanpää on vaihdettava. Tämän vuoksi vaihtaminen ei tule lainkaan kalliiksi. Lue dermarollerista lisää täältä, sekä siitä miten olen kiinteyttänyt ihoani ja saanut erittäin hyvät tulokset mikroneulauksella.

2 kommenttia :

  1. Kyllä tosiaan dermarolleri täytyy vaihtaa useammin uuteen. Riippuu tietysti miten harvoin/usein sitä käyttää.tiedätkö mitä noille piikkien kärjille on tapahtunut?
    Olen itse pitänyt luentoja diabeetikoille injektioneulojen vaihtojen tiheydestä.On järkyttäviä kuvia (rtg) siitä, kun neulojen kärjet jäävät huomaamatta ihon alle kehoon. Ne ovat minimaalisia mikrometalleja. Terv.huollon säästöt aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia. Miksi aiheuttaa tietentahtoen kauneudenhoidossa tälläistä. Ei vaikuta hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos näistä tiedoista! Ne ovat sellaisia, joita en itse ole osannut ottaa huomioon. Omat pohdintani perustuvat oman rollaukseni tuloksiin, joissa ei ole tapahtunut mitää näkyviä huonontamisia ensimmäisen käyttövuoden (tai puolentoista vuoden) aikana.

    VastaaPoista



- Sisältää mainoslinkkejä -



Sivustoni sisältää tähdellä (*) merkittyjä affiliatelinkkejä. Periaatteeni on rehellisyys. En sijoita sivustolleni mitään sellaisia tuotteita joita en pysty allekirjoittamaan. Keneltäkään mainostajalta ei ole tullut minulle yhtäkään pyyntöä kaupallisesta yhteistyöstä (ainakaan vielä). Teen siis niin, että kun löydän hyvän tuotteen jota haluan suositella muille, lisään tiedon blogiini, riippumatta siitä, sisältyykö se affiliateohjelmaan vai ei. Kaikki linkit eivät siis ole affiliatelinkkejä, vaan suuri osa on vain infoa jota haluan jakaa. Blogini ensisijainen tarkoitus on kansan valaiseminen asioista, josta on vaikeaa löytää käytännön tason konkreettista tietoa.

Korukauppa Savanni.com