Ihon kiinteytys mikroneulauksella

Mikroneulaus (mesoterapia) kotona

Swiss Clinic mikroneulaus dermaroller kotikäyttöön
Teen kasvoille mikroneulausta kotona 1-2 kertaa viikossa. Ylivoimaisesti parhaat tulokset olen saanut SC:n skin revival -tuoteyhdistelmällä, johon dermarollerin lisäksi sisältyy heidän mikroneulauksen jälkihoitoon erityisesti kehitetty seerumi. Seerumi sisältää hyaluronihappoa ja peptidikompleksia.

SC:n dermarolleri valittiin 2018 The Telegraph:n Stella Smart Beauty Awards -kilpailun voittajaksi. Palkinnosta kilpaili 75 kauneustuotetta!


Swiss Clinic seerumi mikroneulaus ennen ja jälkeenOikealla näkyvät kuvat näyttävät suurennoksessa, miten niillä olen saanut aikaiseksi ihoni rakenteen merkittävän parannuksen (tarkempia tietoja ja kuvia alempana). Kieltäydyn käyttämästä mitään peitevoiteita, en tykkää siitä "paklatusta" tunteesta. Alla oleva kuva näyttää ihoni ihan naturellina. Eihän uskoisi keski-ikäisen kasvoiksi?
 😉


Ihotesti
Swiss Clinic mikroneulaus kotona seerumi
Mikroneulaus
SC:n sivuilla voi kokeilla heidän ihotautilääkäreiden kanssa kehitettyä
ilmaista ihotestiä, joka antaa ihollesi sopivan ihonhoitosuunnitelman ja räätälöydyn tuotesuosituksen. Luonnollisesti SC suosittelee omia tuotteitaan, mutta kuinkas ollakaan, oman testini lopputuloksen suositus oli juuri niitä tuotteita joita kaapissani on, ja jotka itsekin olen todennut parhaiksi.

Yksi, tai oikeastaan kaksi, muuta hyvää puolta SC:ssä on myös nopea toimitus (2-3 päivää) sekä monipuoliset maksusystemit - voit esimerkiksi maksaa laskulla jälkikäteen.


Tieteellistä tietoa


Mikroneulaus ei ole mikään tilapäinen huuhaa-juttu. Sitä on 1990-luvun alusta saakka tieteellisesti tutkittu ympäri maailmaa. Jos itse olisin tutustunut mikroneulaukseen aikaisemmin, uskon että olisin voinut lykätä kirurgiset toimenpiteet muutamalla vuodella eteenpäin.Ihon uudistuminen


Swiss Clinic dermarolleri ja seerumi ihonkiinteytykseenKokeilin aluksi eri mikroneulaustuotteita, muun muassa myös Environin omaa roll-citiä (ks. alempana).

Parhaat tulokset olen saanut SC:n skin revival -tuoteyhdistelmällä, johon sisältyy dermarolleri (eli mikroneulauslaite) ja mikroneulauksen jälkihoitoon kehitetty rejuvenating seerumi. Näitä tuotteita en ikinä enää vaihtaisi.
Heidän seerumi on uniikki, yhteistyössä ruotsalaisen ihotautiklinikan kanssa kehitetty tuote.

Samanlaisiin tuloksiin en päässyt millään tavallisilla voiteilla enkä muilla hoidoilla.

Alettuani käyttämään SC:n tuotteita, huomasin mikroneulauksen kiinteyttävän vaikutuksen nopeasti. Kasvojeni iho parani huomattavasti muutamassa viikossa. Iho on kimmoisa, sileä ja terveenvärinen. Laajentuneet ihohuokosetkin supistuivat.Ihovärin parantaminen


Myöhemmin olen parantanut ihoni väriä vielä enemmän, melaniiniin (eli kehon väriaine) vaikuttavan lisäravinteen avulla. Kapseleiden ensisijainen käyttö on harmaiden hiusten ehkäiseminen, mutta koska ne vaikuttavat melaniinin tuotantoon, vaikutuksen huomaa myös ihossa.

Päivä- ja yövoiteena käytän edelleen Environin AVST-tuotteita (ks. alempana).Selluliittien käsittely


Swiss Clinic mikroneulaus kotona selluliitti
Hiljattain olen todennut mikroneulauksen olevan erittäin tehokasta myös selluliittien käsittelyyn ks. selluliittien käsittely -testini kuvia ja tuloksia täältä.


Miten mikroneulaus toimii?

?
Swiss Clinic mikroneulaus dermaroller kotikäyttöönIhoa rollataan edestakaisin mikroneulaustelalla, johon on kiinnitetty satoja pieniä neuloja.

Mikroneulauksen vaikutus on kaksiosainen:
 1. Ihoon tehdään "kanavia", jotta ihonhoitotuotteen vaikuttavat aineet saa vietyä syvempiin ihokerroksiin. On siis aika ratkaisevaa, mitä ihonhoitotuotteita mikroneulauksen yhteydessä käyttää. Oma suositukseni on ehdottomasti SC:n seerumi, ks. ylempänä.
 2. Samalla ihoon tehdyt mikroskooppiset "haavat" käynnistävät ihossa paranemisprosessin, jonka seurauksena syntyy uutta elastiinia ja kollageenia.

  Mikroneulaus ennen ja jälkeen

  Swiss Clinic mikroneulaus kotona
  Vasenta kämmenselkää käsitelty 6 vkoa SC:n 0,5 mm:n rollerilla ja face seerumilla,oikea käsi käsittelemättä


  Olen aika sitkeä mimmi (joskus ärsytykseen asti 😆). Tutkin ja testaan asioita perusteellisesti ennenkuin uskon. Muutaman vuoden käytön jälkeen allekirjoitan ilman muuta väitteen, 
  että mikroneulaus on nykyajan tehokkain ihonparannusmenetelmä.

  Tein myös vertailutestin rollaamalla toista kämmenselkää. Yllä oleva kuva näyttää kämmenselkäni kuuden viikon mikroneulauksen ja SC:n seeruminkäytön jälkeen. Vasenta kättä neulattu, oikeaa kättä ei.

  Olen itse elävä esimerkki siitä, että on täysin mahdollista näyttää ikäistään 10-15 vuotta nuoremmalta. Kyllä lämmittää naisen sydäntä, kun iäksi on veikattu parhaimmillaan 32, kun se todellisuudessa on lähempänä 50 kuin 40 😊

  Sen lisäksi, että kasvoni iho on ihanan kimmoisa ja rypytön, myös nenän ja otsan alueilla laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

  Myös se, että voin tehdä tämän säännöllisesti kotona edulliseen hintaan, sopii minulle hyvin.

  Mikroneulaus auttaa myös couperosaan, sekä tasoittaa acne- ja muita arpeja. Niistä kahdesta käsittelykohteesta minulla ei kuitekaan ole omia kokemuksia. Täällä voit tutustua 
  ihoterapeutin yhteenvetoon mikroneulauksen vaikutuksista

  Mikroneulaus kuinka usein?

  Kuinka usein rollauskäsittely oikein pitää tehdä? Tämä ei ole mikään helppo kysymys, ja netistä löytyy osittain ristiriitaisia tietoja.

  Itse olen tosi hyvillä tuloksilla monta vuotta rollannut kasvoja 1-2 kertaa viikossa. En kuitenkaan halua kenellekään väittää, että tämä olisi ainut ja lopullinen totuus.

  Olen aika perusteellinen, ja halusin varmistusta siihen, etten nyt ainakaan ole toiminut ihan väärin. Etsin tietoja tieteellisistä ja ei-tieteellisistä lähteistä, ja lopputulos on laatimani yhteenveto siitä miten usein kannattaa rollata.

  Itse pyrin tässä (kuten monissa muissakin asioissa) toisaalta muodostamaan objektiiviseen, tieteelliseen faktaan perustavaa käsitystä, toisaalta luottamaan omaan maalaisjärkeen, ja kuuntelemaan omaa kroppaa. Kokeilen, testaan ja seuraan tosi tarkkaan, ja viimeistelen omia rutiineja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.


  Swiss Clinic

  Swiss Clinic mikroneulaus vuoden innovaatioSC kehittää tuotteitaan yhteistyössä ruotsalaisen ihotautiklinikan kanssa. SC sai Swiss Skin renewal -paketistaan vuoden innovaatio -palkinnon jo vuonna 2015

  Swiss Clinic skin roller Stella Smart Beauty Awards 2018
  Dermarolleri taas, valittiin 2018 The Telegraph:n Stella Smart Beauty Awards -kilpailun voittajaksi. Palkinnosta kilpaili 75 kauneustuotetta!
  Rollerin voi ostaa myös erikseen (42 €), mutta minulla seerumi kyllä tehosti vaikutusta erittäin paljon, en luopuisi siitä. Suosittelen siis pakettia!
  Lisäksi käytän kasvovoiteena Environ AVST -tuotteita, ks. alempana.


  Geeliä yläluomien kiinteytykseen

  Yläluomille olen käyttänyt pitkään apteekkikaupan BM Regenerating Intense Serum Geliä.
  Yläluomien kiinteytys
  Siitä on ollut kiinteyttävä vaikutus. Sisältää myös UV-suojaaineita.

  Antaa käytössä yläluomille kevyen, hieman kiiltävän mutta luonnollisen näköisen pinnan jonka ansiosta olen mielestäni pirteämmän näköinen. Laitan sitä ihan kulmien alareunaan saakka.

  Yläluomien kiinteytykseen olen myöhemmin siirtynyt käyttämään SC:n Face seerumia. Sen vaikuttaviin aineisiin kuuluu SC:n spesialiteetit hyaluronihappo ja peptidikompleksi, joita BM:n seerumissa ei ole. Olen tuloksiin tosi tyytyväinen. Täytyy myöntää että olen SC fani, mutta heidän tuotteet ovat vain yksinkertaisesti hyviä.

  Muita tuotteita en päiväsaikaan käytä yläluomilla. Yöksi laitan Environ AVST:tä.  Environ AVST ihonhoitotuotteet

  Environ mikroneulaus
  Time-freeze arsenaalini. Muuta en tarvitse.
  Environ AVST on A- ja C-vitamiinipitoinen ihonhoitotuotesarja. Voidetta löytyy viidellä eri A-vitamiinipitoisuudella. Aloitetaan miedoimmasta, ja totutetaan iho vaiheittain A-vitamiiniin.

  Vuodesta 2013 olen käyttänyt voimakkainta voidetta (Environ AVST 5), ja vuodesta 2014 lukien yhdistettynä mikroneulaukseen, ks. ylempänä. Voin suositella Environ AVST:tä. Ei tietenkään kohota kasvoja, mutta ohjeiden mukaisesti käytettynä parantaa ja nuorentaa ihoa; ihoni on kiinteämpi ja kimmoisampi. Käytän voidetta aamuin illoin.

  A-vitamiinipitoiset tuotteet kuivattavat ihoa, ja kosteuttamiseen olen vuodesta 2015 lähtien käyttänyt lisäksi Environ intensive super moisturiseria kosteuttavana lisänä. Sitä laitan vain yöksi.

  Aikaisemmin käytin myös Environ ionzyme focus hydrating seerumia, joka on kyllä ihan hyvä sekin. SC:n rejuvenating seerumi yhdistettynä säännölliseen mikroneulaukseen (ks. ylempänä) antaa kuitenkin ylivoimaisesti parhaat tulokset, joten enää en käytä muita seerumeita.

  Environ tuotteita ei voi ostaa mistään nettikaupasta, vaan niitä myy vain koulutetut kosmetologit ja lääkärit, ks. Environ jälleenmyyjät.

  Environin sivuilta löytyy myös todella hyvää infoa ihon A- ja C-vitamiinitarpeesta sekä mikroneulauksesta.

  Vitamion / Environin roll-cit neulauslaite, jota aluksi käytin, oli pettymys. Sen hinta-laatu suhde (129 euroa) ei ole mielestäni kohdallaan. Neulaus ei tuntunut ihossa juuri ollenkaan, ja kun kysyin jälleenmyyjälta, hän otti selville että laitteen neulat (0,1 mm) ovat jotenkin kiinnitetty vinosti, jotta vaikutus ei olisi liian voimakasta.

  Mikroneulaukseen suosittelen yllä kuvattua Swiss skin rolleria (49 euroa) jota itsekin siirryin käyttämään


  Powerlite (IPL) ihonparannushoito

  Powerlite (IPL) ihonparannus menetelmällä voidaan hoitaa akne, pigmenttimuutokset, rosacea ja pintaverisuonia sekä stimuloida ihon omaa kollageenituotantoa.
  Menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. ihon kiinteyteen,
  kimmoisuuteen, pieniin juonteisiin, laajentuneisiin pintaverisuoniin, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä akneihoon. Hoito pitää kohdistaa käsittelemään tiettyä ongelmaa, noita kaikkia yllämainittuja se ei tee yhdellä ja samalla hoitokerralla.

  Kyseessä on pulssivalohoitomenetelmä joka perustuu nopeasti sykkivään
  vaarattomaan keltaiseen valoon.Hoito voidaan ottaa yksittäisenä hoitokertana, tai se voidaan ottaa sarjana kolmen viikon välein 3-5 kertaa.

  Olen ottanut kertahoitona laajentuneisiin ihohuokosiin, sekä sarjana ihon nuorentamiseksi. Pienen parannuksen huomasin sarjahoidon jälkeen, oli kevyt kiristyksen tunne kasvoissa ja iho oli kirkkaampi, mutta tulos kesti vain 3-4 viikkoa viimeisen hoidon jälkeen.
  Hoitolassa jossa kävin, pakettiin sisältyi myös A-vitamiininaamiohoito. Kerroin kosmetologille että käytän Environin AVST -tuotteita (Runsaasti A-vitamiinia sisältävä kasvojenhoitotuote), mutta hän ei ottanut sitä huomioon. Heti kun kasvoihini laitettiin A-vitamiininaamio, rupesi kirvelemään aivan tajuttomasti, ja minun piti pyytää että otettaisiin se pois. Yhdistettynä Environ-voiteeseen se oli ilmeisesti liian voimakasta. Tämä oli kosmetologillekin yllätys. Seurauksena tuosta, kasvoni hilseilivät uskomattoman paljon sen ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Seuraavat kerrat menivät ihan ok, kun jätettiin A-vitamiinihoito tekemättä. Mutta en suosittele Powerlitea, tosiaan tulos oli hyvin hetkellistä, ja hinta oli kova.

  Powerlite voidaan käyttää myös ihokarvojen poistoon, katso Karvojen poisto.

   

  Thermage ihonparannushoito

  Mainoksen mukaan "Thermage kiinteyttää ja uusii ihoa ilman kirurgiaa tai leikkausta. Hoito perustuu laitteen iholle antamiin lämpöimpulsseihin ja mikroneulaukseen. Iho kiinteytyy ja ihon kollageeni uudistuu ja lisääntyy. Kollageenistimulaatio on tehokas kasvojen kauneushoito". Sen pitäisi myös häivyttää aknearpia, arpia ja juonteita, vahvistaa ihokudosta ja lisätä ihon kimmoisuutta sekä puhdistaa ja supistaa ihohuokosia

  Kun kävin thermagehoidossa (vuonna 2011) ei ollut missään vaiheessa puhetta mikroneulauksesta, ehkä se on yhdistetty siihen jälkeepäin. Minun tapauksessani tulos oli myös puhdas nolla. Hinta oli silloin noin 2000 euroa. En suosittele.


  itseruskettava nordic feel

  14 kommenttia :

  1. Hei ajattelin itsekin tilata tuon mikroneulauslaitteen. Pitääkö siitä terä vaihtaa jonkin ajan päästä? Itse käytän myös Environin voiteita. Laitatko heti voidetta tuon käsittelyn jälkeen? Onko tästä haittaa jos on laitettu täyteaineita? Kiitos etukäteen.

   VastaaPoista
  2. Hei! Olen nyt käyttänyt omaani vajaa vuoden, ja neulat eivät ole kuluneet ainakaan niin että sen huomaisi. Neulaan yleensä 2 kertaa viikossa. Varmasti jossakin vaiheessa pitää vaihtaa, tai siis ostaa uusi. Mutta jos ajattelee että se on 49 euron investointi esimerkiksi joka toinen vuosi, niin se ei ole kallista.
   Laitan seerumia heti saman tien neulauksen jälkeen. Sen jälkeen kun olen ruvennut käyttämään seerumia, laitan siis vain sitä neulauksen yhteydessä, ja seuraavana aamuna Environia normaalisti. Aikaisemmin laitoin Environia heti.
   Minulla on myös ollut täyteaineita, ja olen neulannut normaalisti. En ole huomannut että siitä olisi ollut haittaa.

   VastaaPoista
  3. Hei! Millä desinfioit kasvot ennen toimenpidettä ja desinfioitko myös rollauksen jälkeen ennen seerumin laittoa. Onko Environilla silmänympärysvoidetta? Olen menossa I love me messuillle, onko sinulla vinkkejä mitkä ovat ns must pisteet käydä? Kiitos blogistasi, olen saanut hyödyllisiä vinkkejä.

   VastaaPoista
  4. Moi! Kiitos, tosi kiva kuulla että blogista on hyötyä! En desinfioi kasvoja ollenkaan, ainoastaan pesen lämpimällä vedellä. Jos on meikkiä, poistan tavallisella meikinpoistoaineella ja pyyhin kasvovedellä ennen neulausta. Jos on epäpuhdas/rasvainen iho ja esimerkiksi acnea, voi ehkä olla hyvä desinfioida.
   Environilta löytyy ainakin AVST Eye Gel, sitä olen käyttänyt ajoittain: http://www.vitamion.fi/kotihoitotuotteet. Tällä hetkellä käytän silmien alla samaa kuin muualla kasvoissa, eli AVST 5sta. Se ei ole ehkä ihan "raamatunmukaista", mutta minulle se sopii.
   Olen väärä henkilö suosittelemaan messukohteita, itse en ole messuilla käynyt :) Mutta olisi kivaa jos kerrot täällä mitä hyödyllisiä vinkkejä sieltä sait.

   VastaaPoista
  5. Minkä pituisilla neuloilla rullaat?

   VastaaPoista
  6. Moi! Käytän 0,5 mm pituisia neuloja. Swiss Clinicin sivuilla (linkki yllä) on pituusopas, sitä kannattaa hyödyntää.

   VastaaPoista
  7. Kiitos tiedosta. Koetko että niiden pituus on ollut riittävä? Kun periaatteessa se kai on ihan minimi jolla voi olla mitään vaikutusta ihon syvempiin kerroksiin.
   Itse olen käyttänyt millisiä, mutta se on jo vähän tuskaista ja tarvitsee puudutusvoiteen.

   VastaaPoista
  8. Hei, Itselläni ei ole kokemuksia pidemmistä neuloista. Tuntuu että 0,5 mm on riittänyt tähän saakka. Totta on, että eihän se ihon syvempiin kerroksiin voi ulottua. Ehkä se tarve tulee myöhemmässä iässä.

   VastaaPoista
  9. Hei, minulla on 0,5mm. Sattuuko teillä tuo rullaus? MInulle sattuu niin, että rullaus tuntuu vastemieliseltä. Onko kokemusta rintojen rullauksesta? Onko vaikutusta?

   VastaaPoista
  10. Hei! Kyllähän rollaus tuntuu, ei se mukavalta tunnu. Itse kuitenkin ajattelen että lopputulos on kärsimyksen arvoinen :) Kipukynnys on eri ihmisillä erikorkuinen.
   Rintoja en ole rullannut. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia siitä.

   VastaaPoista
  11. Kuinka usein rollaat 0,5mm neulalla? Ohjeessa on että noin 4-6vko välein mutta netissä lukee myös kaikkea muuta.

   VastaaPoista
  12. Puolen millin neuloilla rollaan 1-2 kertaa viikossa, enemmän ja enemmän on mennyt siihen 1:een kertaan per viikko. Netissä tosiaan on tosi ristiriitaisia tietoja. Neulanpituus ainakin vaikuttaa: mitä pitemmät neulat, sitä pitempi väli. Minulla on työn alla selvitys, mikä on optimaalinen väli. Luulen, että ei ole olemassa ihan suoraviivaisia vastauksia, vaan moni tekijä vaikuttaa. Teen yhteenvedon tänne sitten.

   Olen nyt ostanut myös 0,2 mm:n rollerin, jota voi (ainakin joidenkin ohjeiden mukaan) käyttää vaikka päivittäin. Sen vaikutus on vastaava kuin tavallinen kuorinta. Olen vasta alussa tämän pituuden testaamisen kanssa, kerron kokemuksesta kun sitä on kertynyt enemmän.

   VastaaPoista
  13. Hei! Ajattelin tilata ja kokeilla tuota mikroneulausta. Kumpi pituus rollerissa olisi parempi 0.2 mm vai 0.5 mm?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Ensiksi pahoittelut etten ole huommanut kommenttiasi ja vastannut. Jostain syystä sähköpostiin ei ollut tullut ilmoitusta uudesta kommentista.

    Pituus kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. 0,2 vaikuttaa lievemmin: sen vaikutus on verrattavissa tavalliseen kuorintaan. Eli se, jos haluat vain kirkkaamman ja terveemmänvärisen ihon.
    Jos sinulla on ikämerkkejä jonkin verran, kuten ryppyjä ja veltostunut iho, niin silloin ehdottomasti 0,5 mm. Täältä löytyy oma pieni pituusoppaani: https://sannaetna.blogspot.com/p/mikroneulaus-kuinka-usein.html

    Poista  Sivustoni sisältää osittain affiliatelinkkejä. Periaatteeni on rehellisyys. En sijoita sivustolleni mitään sellaisia tuotteita joita en pysty allekirjoittamaan. Kaikki linkit eivät myöskään ole affiliatelinkkejä, vaan suuri osa on vain infoa jota haluan jakaa. Blogini ensisijainen tarkoitus on kuitenkin kansan valaiseminen asiasta, josta on vaikeaa löytää käytännön tason konkreettista tietoa.

  Korukauppa Savanni.com